Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 11417 vizualizari

 

Delicii de paste 

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne tocata porc
  • 3 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • 2 lg de pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 6 felii de sunca mortadella
  • 6 felii de cascaval feliat
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie boabe de porumb
  • 1-2 morcovi fierti
  • frunze de patrunjel
  • ulei pentru uns hartia de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume:

Se pregateste carnea pentru rulada: se amesteca  carnea tocata cu sare, piper, oua, usturoi pisat, usturoi verde si ceapa verde tocata marunt, feliile de paine inmuiate in lapte, scurse si maruntalite si 2 lg de pesmet si se framanta bine, pana la omogenizare.

  Pe o hartie de copt unsa cu ulei, se asaza carnea astfel pregatita si se intinde bine, sa fie strat de circa 1-1,5 cm. Deasupra punem feliile de sunca, peste punem feliile de cascaval si apoi, aranjam bucatele de morcov, ardei, presaram boabele de porumb si frunzele de patrunjel tocate.

Incepem sa rulam, folosind hartia de copt si, cand este gata de rulat, se inchide hartia la capete si apoi se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, circa 40 de minute. Dupa cele 40 de minute, se scoate afara din cuptor, se indeparteaza cu grija hartia de copt in care este invelita si se mai da la cuptor, inca 10 minute, sa se rumeneasca.

Cand este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii. Se poate servi atat rece, cat si calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

26.04.2017, 17:15

Buna de pus la pachet si la iarba verde cu ea)

lucy2002 1

09.12.2019, 18:28

Ce bine arata!

Ancutsa 1

29.03.2020, 15:50

Frumoasa si gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si sunca